Från nybörjare till egen hemsida på 9 enkla lektioner. Gratis!
Har hjälpt 100.000-tals bygga hemsidor sedan 1996.
Välkommen!

Vem säger att det är svårt och dyrt att göra hemsidor? Om du kan använda en ordbehandlare kan du också göra egna hemsidor. För att bevisa det har jag gjort en kurs i HTML, som är det språk man använder för att skriva hemsidor.

Klicka på inledning i menyn ovan så börjar vi.


läs mer
Tack!

Tack alla ni som har varit här tidigare och välkommen du som är här för första gången! ”HTML på svenska” får omkring 3 000 besök i månaden och jag har fått flera tusen e-post-meddelanden med frågor och synpunkter under åren.


läs mer
Vad besökarna säger

Här är några av alla snälla kommentarer som har kommit till HTML på svenska.

”Jag tycker att kursen är jättebra – enkel att följa. Som lärare har jag använt kursen i två klasser och eleverna har tyckt den var väldigt bra. Man ser snabbt resultat.”

 

”Du har verkligen lyckats göra en bra hemsida om hur man gör hemsidor. Klart och tydligt visar och förklarar du hur man gör och varför och visar hur resultatet blir. Inte som många manualer som bara skriver en massa dravel och inte punkt för punkt hur man gör! Suveränt! Fortsätt med det. Jag kommer tillbaka när jag ska lära mig frames. Jag vet inte om jag egentligen är så förtjust i frames men man vet aldrig om jag vill ha det en dag. Ett extra plus för sidan med alla färger och färgkoder!!”

 

”Mycket bra. Kort och koncist. Inget skitsnack utan rakt på sak. Jag har lärt mig mycket av kursen och jag håller just nu på att sätta mig in i JavaScript introduktionen.”


läs mer